Zadnje ogledani izdelki

Sorodni izdelki

    Nabirajmo čemaž
    Cena:
    9,90 €
    Nekaj divjega v drugo

    Nekaj divjega v drugo

    Je priročnik, ki je zelo fotografsko bogat in nas uči o shranjevanju, učinkovanju, pripravi in uživanju več kot 30 užitnih divjih rastlin in plodov, katere odlično meša z običajnimi jedmi, priporoča odlične solate, sestavlja okusne namaze in zvitke ter napitke in juhe.
    Pinterest
    Cena:
    25,00 €
    Dobavni rok
    2-3 delovne dni
    Dodaj v košarico

    V knjigi so zbrani članki, ki so bili od leta 2010 objavljeni v prilogi časnika Nedelo – Odprta kuhinja. Dario Cortese vabi k prepoznavanju znanih in manj znanih samoniklih rastlin ter k nabiranju in uporabi le teh v vsakdanji prehrani.

     

    Receptov za divje jedi ne bo zmanjkalo. Cortese nas v svoj knjigah napoti v naravo, v gozd, na travnik, kjer je obilje rastlin, ki jih lahko porabimo v svoji kuhinji. Hrana raste za vsakim vogalom ter je zdrava in poceni. Tako imenovana divja hrana vsebuje štirikrat več rudninskih snovi kot gojena zelenjava. Potrebno se je vrniti k preprostosti in enostavnosti, iskanju stika z naravo, spremeniti prehranjevalne navade in opustiti potrošništvo. Cortese je dolgoletni glasnik takšnih spremenjenih oblik prehranjevanja.

    Število strani:
    192
    Mere izdelka vxš:
    21 x 15 cm
    Vezava:
    Trda vezava

    Sorodni izdelki

      Nabirajmo čemaž
      Cena:
      9,90 €
      Piškotki za analitiko
      Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
      Piškotki za družabna omrežja
      Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
      Piškotki za komunikacijo na strani
      Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
      Piškotki za oglaševanje
      So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
      Kaj so piškotki?
      Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih