Zadnje ogledani izdelki
Hidrolat pelarginje
Hidrolat pelarginje
Hidrolat pelarginje
Hidrolat pelarginje

Hidrolat Pelargonije - ekološki

S svojim razkošnim cvetnim in sladkim vonjem, ki spominja na vrtnico, je hidrolat pelargonije najbolj priljubljen hidrolat za vse generacije.
Pinterest
Dobavni rok
2-3 delovne dni
Izberite možnost za nakup
200 mlZaloga je2-3 delovne dni12,30 €Dodaj v košarico

lat. Pelargonium graveolens

 

Uporaba:

  • V kremah in tonikih za mastno kožo, akne, kožo brez sijaja.
  • V šamponih proti prhljaju.
  • Kot repelent.
  • V menopavzi za blaženje vročičnih oblivov.
  • Za čiščenje ran in ureznin, saj deluje antiseptično in pomaga ustaviti krvavitev.
  • Deluje kot adaptogen in uravnava endokrini sistem, zato je odličen za blaženje stresa.
  • Vzpostavlja harmonijo jin jang in nam pomaga osredotočiti se.
  • Pri fobijah in negativnih čustvenih vzorcih večkrat dnevno razpršimo po solarnem pleksusu in vmasiramo.
  • Blaži iritacije, tonizira kožo in ji vrača sijaj.
  • Tudi pri težavah kot so popokane kapilare, rosacea.

 

Shranjevanje:

Hidrolate hranite v temnem, hladnem prostoru, še najbolje pa kar v hladilniku, saj tako učinkovito zavrete razmnoževanje bakterij, ki bi se morda lahko sčasoma razvile. Po odprtju hidrolat porabite v roku pol leta.

 

Način gojenja:
gojena
Pridobivanje:
parna destilacija cvetnih vršičkov
Poreklo:
Francija
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih